Search
Close this search box.

Vinterbröllop på Örenäs Slott

Örenäs Slott
vinter brudbukett

Ibland har jag brudpar som vill vara lite hemliga men som ändå snällt nog låter mig dela bilder på alla bröllopsdekorationer. Detta vinterbröllop på underbara Örenäs slott, var just ett sådant bröllop.

Allt var så himla underbart från början till slut. I trappen som leder upp till festvåningen brann mina vackra cylinderljus och i festsalen var det dekorerat minimalt med blommor men desto mer med grönt, olivkvistar, eukalyptus, körsbäskvistar och en liten touch av tistlar och rosor.

Det finns många fördelar med vinterbröllop. För det första är alla gäster så himla pepp, under vintern är inte inte lika mycket fester och aktiviteter inplanerade så förväntningarna och peppen inför er stora dag blir extra stor. Det finns också massor av vackra blommor i säsong som många annars missar, anemoner, ranunklar och blommande körsbärskvistar är bara några av godbitarna ni kan få njuta av. Sen för det tredje blir det inte lika stor press på vädret, det blir mörkt, murrig och mysigt tidigt och fantastiskt fint att tända ljus och marschaller. Slutligen så är det så mycket lättare att hitta lokaler och leverantörer under de månaderna som inte är mitt i högsäsongen.

När ni än väljer att gifta er så är jag säkert på att det kommer bli alldeles underbart!

Alla vackra bilder ovan har Ida Henriksson tagit.

Jag vill veta allt om era blomsterdrömmar!

Fler bröllop som kan inspirera!