Sök
Stäng denna sökruta.

Skräddarsydda blomsterkurser

Blomsterbindning för exempelvis möhippan, kompisgänget eller teambuilding med kollegorna.

Samla ihop ett gäng med minst 8 pysselsugna personer så anordnar jag en kurs speciellt för er, antingen på plats i min ateljé i Jonstorp utanför Helsingborg eller så möter jag upp på en plats som passar er bäst. Skicka gärna en offertförfrågan för just ert specifika event.

Blomsterkursen inleds med att Kullafloristen presenterar sig själv och dagens aktivitet samt demonstrerar och ger tips och trix, därefter är det dags för kursdeltagarna att sätta igång att vara kreativa. Alla får med sig sina kreationer hem. Kursen tar ca 60min-90min per design, väljer man att tex göra en bukett och en krans tar således kursen ca 2-2.5h.

Boka en privatlektion

Under pandemin har jag fått många förfrågningar på privata kurser för deltagare i riskgrupp, för er som vill vara extra försiktiga, eller bara vill boka en extra lyxig stund exklusivt för er. 

Kurserna specialdesignas just med tanke på era omständigheter, antal deltagare,  plats, dag och hur många arbeten ni önskar.

Alternativt titta på mina aktuella kurser för att pyssla med andra likasinnade.

Säsongskurs

Specialanpassad kurs med säsongen som tema, vi gör två arbeten, tex ”Höstkrans och hortensiabukett”, ”Ljusdekoration och adventskrans”, ”Vårplantering och vild bukett". Jag inspireras av säsongens blommor och era önskningar. Normal 995kr, Stor 1495kr, Lyx 1995kr (jag kan såklart anpassa efter just er budget också).
Populär!

Bukett/dekoration i skål

PÅ denna kursen väljer ni tema vid bokningen antingen bunden bukett med spiralteknik eller arrangering i skål. Deltagarna lär sig grunderna i designteknik där säsongens vackraste blommor används och får tips och trix för att även kunna fortsätta skapa fler alster i framtiden. Alla deltagare får samma material och tar med sig sina kreationer hem.
795:- per person.

Hårkrans

Kursdeltagarna lär sig tekniken för att binda vackra hårkransar och efter demonstrationen binder vi tillsammans blomsterkransar som kan bäras resten av dagen. Antingen traditionella rundbundna (typ midsommarkrans) eller moderna asymmetriska hårsmycken som fästs med sidenband.
795:- per person.

Dörrkrans

Här skapar vi en vacker säsongsinspirerad krans att hänga på den egna dörren/på väggen/i fönstret. Kransstommen skapas först av naturmaterial och sedan smyckas den med passande dekorationer för säsongen.
795:- per person.

Välkomstbubbel och tilltugg eller kaffe och kaka kan beställas till för en kostnad av 95kr per person. Vill ni istället ta med egen dryck och tilltugg är det givetvis inga problem. 

En deposition på 20% av kursavgiften betalas vid bokning, resterande betalas 2 veckor innan kurstillfällen (fram till detta datumet har ni möjlighet att justera antalet deltagare).

Vid flera tillfällen under året anordnas öppna kurser för deltagare som är färre än 8 personer. Se mina aktuella kurser.

Vilken kurs vill ni gå?

Skicka en bokningsförfrågan eller offertförfrågan för Kullafloristens skräddarsydda blomsterkurser.

Ni kan även maila nettan@kullafloristen.se eller ringa 042-65 001.