Din bröllopsflorist!

Grattis! Ska du gifta dig? Åh så roligt, jag vill höra allt om era drömmar och planer just för ert bröllop och era bröllopsblommor.

Kullafloristen erbjuder allt ifrån storslagna bröllopsportaler, installationer från tak och golv till vackra bordsdekorationer och såklart underbara brudbuketter och blommor till hela bröllopsföljet.

Välkommen att ta kontakt för att boka en bröllopskonsultation. Har ni inte möjlighet att träffas för ett möte på plats så kan vi boka ett telefonmöte där vi tillsammans tittar på bilder och pratar igenom alla detaljer grundligt. 

I Kullabygden, men även i hela Nordvästskåne

Som namnet avslöjar levereras bröllopsblommor till Kullabygden men även i hela Skåne (Ängelholm, Båstad, Helsingborg, Landskrona och resten av vårt vackra landskap). För större event reser jag gärna en längre sträcka.

Välkommen med er förfrågan!

Förutom underbara blomsterarrangemang så hjälper jag er med vackra vaser, skålar, bröllopsportaler, ljusstakar både för golv och bord mm. allt för att göra er stora dag perfekt!

Säsongen 2023 har varit helt fantastisk och nu är planeringen i full gång inför 2024 och 2025. Många helger under högsäsongen (april-oktober) de kommande två åren är redan fullbokade och just nu är planeringarna som sagt i full gång så vänta inte, har ni bestämt ert bröllopsdatum är det hög tid att boka en kostnadsfri konsultation -efter konsultationen får ni en offert och en moodboard som specialdesignats just för ert bröllop, för att reservera ert datum betalas sedan en deposition och sen kan nedräkningen börja! Gifter ni er 2026 eller framöver så finns det många helger kvar- men även här gäller först till kvarn- så fort ni satt ert datum och bestämt er för bröllopsblommor med WOW-känsla- kontakta mig för ett möte.

Ta en titt på min sida för bröllopsinspiration där jag presenterar några av de bröllop jag fått äran att smycka med blommor.

Bröllop som kan inspirera!

Vigselbågar och vigseldekorationer

Vigselbåge, bröllopsbåge, blomsterbåge, vigselportal. Kärt barn har många namn och vi har dem alla!

Vi gör unika vigselbågar och vigseldekorationer för att passa ert drömbröllop. Vill ni ha en WOW-faktor på er vigselplats ska ni kolla in Kullafloristens många möjligheter för vigselbågar.

Klicka på någon av bilderna för att se fler och större inspirationsbilder.

Kontakta mig för konsultation!

Inget av informationen ni lämnar behöver vara beslutat men det ger ett bra underlag för mig inför konsultationen. I 2 enkla steg fyller ni i kontaktinformation och svarar på frågor inför ert bröllop. Vill ni inte fylla i alla frågor kan ni skriva ert meddelande i fritextfältet i steg 1.

Under högsäsong (april-oktober) bokar jag heldagspaket med blommor för brudfölje, vigselplats och festplats till ett minimum 15.000kr.