Search
Close this search box.

Begravningsblommor

Ett sista farväl till en närstående är en så viktig stund och att få hjälpa till att smycka på ett personligt sätt är ärofyllt och speciellt Jag vill gärna hjälpa till att göra begravningsdekorationerna så personliga som möjligt, ljusa mjuka pasteller, strikt och stilrent eller färgglatt, vilt och naturligt, jag anpassar efter era önskemål och ger er gärna förslag på blommor som kan passa just era önskemål. Jag kombinerar blommor från fantastiska leverantörer med små skatter från min egen trädgård, en vacker kaprifol kvist, en slingrande murgröna eller en artistisk gren, har jag möjlighet att arrangera med ganska fria tyglar blir det kreativt och unikt. Visste du att det inte är bara blommor som kan ingå i arrangemanget, varför inte tex ett blomsterhjärta med en kavel för vännen som alltid bakade de bästa kakorna, en dekoration i favoritfotbollslagets färger med favorit halsduken, en golfklubba inbunden i buketten.

Välkommen att höra av dig till Kullafloristen när du är i behov av blommor, både i glädje och sorg.

Kullafloristen levererar kostnadsfritt till alla kyrkor inom Kullabygden och kan i vissa fall även leverera till kyrkor och kapell i Ängelholm och Helsingborg med omnejd, kontakta mig så hjälper jag dig gärna, är du i behov av begravningsblommor lite längre bort så arrangerar jag blommor som passar att transportera så har du möjlighet att själv ta dem med till begravningen.

Jag arrangerar alla sorters begravningsblommor från buketter, till hjärtan, kransar, arrangemang och kistdekorationer, här följer ett urval av mina begravningsarrangemang.