Sök
Stäng denna sökruta.

Blomsterkurser

Tycker du om blommor och vill lära dig mer om hur du arrangerar dem på bästa sätt, samtidigt som du har en trevlig stund med andra likasinnade?

Anmäl dig då till en av Kullafloristens kurser.

Material samt förtäring ingår och du kan förvänta dig en rolig stund där alla får med sig underbara blommor hem (oavsett förkunskaper). På varje kurs kommer det sällskap med två eller fler personer men även flera som anmäler sig ensamma, det är alltså en trevlig aktivitet att göra även om du inte har något sällskap med dig.

Alla är välkomna och vi har alla alltid väldigt trevligt tillsammans.

Först till kvarn! Boka din plats.

För att säkra din plats boka genom att fylla i formuläret här nedanför. Anmälan är bindande och betalning sker via swish så snart din plats är bekräftad av Kullafloristen.  Ange vilken kurs och datum din anmälan avser. Din anmälan är bindande. För att kursen ska genomföras behövs minst 8 deltagare (max antal: 14 personer). OBS tänk på att anmäla ev. allergi.

Ge bort en blomsterkurs

Varför inte skämma bort någon med en blomsterkurs? Köp presentkort på en blomsterkurs och ge bort en riktigt trevlig aktivitet. Hör av dig via formuläret.

Vill ni hellre ha en skräddarsydd kurs?

Passar inte dagarna dig? Inga problem, samla ihop ett gäng på minst 8 personer så gör Kullafloristen en kurs speciellt för er. Alternativt boka en privatkurs för dig eller ett fåtal vänner.

Läs mer om våra skräddarsydda kurser här.

Inplanerade blomsterkurser hos Kullafloristen- nästa kurssläpp inför hösten sker i AUGUSTI

Blomsterkurser släpps i februari, men titta gärna på våra skräddarsydda kurser.

Anmäl dig till Kullafloristens blomsterkurser

Fyll i formuläret för att boka dig för en av blomsterkurserna. Anmälan är bindande och betalning sker via swish så snart din plats är bekräftad av Kullafloristen. 

Ange vilken kurs och datum din anmälan avser. 

För att kursen ska genomföras behövs minst 8 deltagare (max antal: 16 personer). OBS tänk på att anmäla ev. allergi.