Sök
Stäng denna sökruta.

Axel & Chunshi

Kronovalls vinslott
Bröllopsblommor Kronvalls slott Kullafloristen


Bröllopsblommorna på Kronvalls vinslott var kungligt eleganta denna varma sommardag och allt var uttänkt in i minsta detalj, med plan A, B och C med tanke på det ostadiga vädret som tillslut visade sig från sin allra bästa sida.

Planeringen inför Alex och Chunshi stora dag på Kronovall vinslott skedde online, ofta i flera olika tidzoner och med 3 olika språk involverade- utmanande och helt underbart. Chunshis otroligt vackra klänningar samt hennes kärlek för hortensior inspirerade blommornas utformning inför dagen där vi valde avskalat och ljusa nyanser inför vigseln för att framhäva den blommiga klänningen. Till middagen när Chunshi svidat om den till en vacker stilren klänning i vitt fick blommorna lite mer färg men fortfarande i ljusa somriga pastellnyanser.

Vigselplatsen smyckades med hundratals blommor, både längs med gången i olika arrangemang, blomsterblad strödda på gräset och även i form av två blomstrande pelare som ramade i brudparet. Under tiden gästerna fotades efter vigseln flyttades alla blommorna till framför slottet för att rama in gruppfotograferingen, därefter till mingelplatsen för att sedan slutligen utgöra inramningen av det uppdukade bordet till middagen. Det var mycket bärande fram och tillbaka men helt klart värt det när vi stod i kulisserna, kikade fram bakom en gardin och såg hur vacker inramning Axel och Chunshi fick till sin stora dag.

Koordinering på den stora dagen stod Isabellas event för, de vackra bilderna har Linda Paulin tagit, trycksakerna skapade Letters By Sofie

Jag vill veta allt om era blomsterdrömmar!

Fler bröllop som kan inspirera!