Bröllop

Bröllopsflorist

Allt från det lilla bröllopet med en vacker enkel bukett till det storslagna eventet med ett stort bröllopsfölje, kyrka eller vigselplats, lokaler och bord som smyckas, alla bröllop är precis lika viktiga och roliga att designa blommor till, det viktigaste för Kullafloristen är att blommorna anpassas för just era visioner och ert tema på festen. Kontakta Kullafloristen för att boka er bröllopskonsultation, har ni inte möjlighet att träffas för ett möte på plats så kan vi boka ett telefonmöte där vi tillsammans tittar på bilder och pratar igenom alla detaljer grundligt. 

Bröllopsstyling

Som namnet avslöjar levereras bröllopsblommor till Kullabygden men även i hela NV Skåne (Ängelholm, Båstad, Helsingborg, Landskrona med omnejd), för större event så reser jag gärna en längre sträcka, välkommen med er förfrågan. Förutom underbara blomsterarrangemang så hjälper jag er med vackra vaser, skålar, bröllopsportaler, ljusstakar både  för golv och bord mm. allt för att göra er stora dag perfekt!

Bokningen inför 2020 är i fullgång med flera helger helt fullbokade… så vänta inte, har ni bestämt ert bröllopsdatum är det hög tid att boka en kostnadsfri konsultation -efter konsultationen får ni en offert och en moodboard som specialdesignats just för ert bröllop, för att reservera ert datum betalas sedan en deposition och sen kan nedräkningen börja!

Se gärna inläggen här till höger (nedan för dig som kollar med mobilen) för exempel på olika bröllop jag fått äran att smycka med blommor.

vit brudbukett

Saker att fundera över inför er konsultation (inget behöver vara beslutat)

Har ni ett färgtema/favoritfärger till bröllopet?

Har ni några favorit blommor?

Har ni en speciell stil/ vision tex. sommaräng, hav, skog, vilt?

Vilka i bröllopsföljet ska ha blommor, Brud, Brudgum, Tärnor, Marskalkar, Näbb, Brudparets föräldrar, Toastmaster/madame, kastbukett, hårblommor?

Ska vigselplatsen smyckas med blomsterportal, bänkblommor, blommor vid altaret, rosenblad etc?

Ska transporten till festen smyckas?

Hur ska festplatsen smyckas, blommor på borden, hängande blommor från taket, blomstervägg? Möjligheterna är oändliga.

Hur många gäster har ni?

Vilket hållschema för dagen har ni? (tider för fotografering, vigsel, middag mm.)

Har ni satt en ungefärlig blomsterbudget? Allas visioner och prioriteringar ser olika ut, för att kunna föreslå de mest optimala arrangemangen för just er så är det bra om jag vet ungefärlig budget.