Bröllopsblommor

Bröllopsflorist

Grattis! Ska du gifta dig? Åh så roligt, jag vill höra allt om era drömmar och planer just för ert bröllop och era bröllopsblommor. Kullafloristen erbjuder allt ifrån storslagna bröllopsportaler, installationer från tak och golv till vackra bordsdekorationer och såklart underbara brudbuketter och blommor till hela bröllopsföljet. Välkommen att ta kontakt för att boka en bröllopskonsultation, har ni inte möjlighet att träffas för ett möte på plats så kan vi boka ett telefonmöte där vi tillsammans tittar på bilder och pratar igenom alla detaljer grundligt. 

Bröllopsstyling

Som namnet avslöjar levereras bröllopsblommor till Kullabygden men även i hela NV Skåne (Ängelholm, Båstad, Helsingborg, Landskrona med omnejd), för större event så reser jag gärna en längre sträcka, välkommen med er förfrågan. Förutom underbara blomsterarrangemang så hjälper jag er med vackra vaser, skålar, bröllopsportaler, ljusstakar både  för golv och bord mm. allt för att göra er stora dag perfekt!

Bokningen inför 2022 är i fullgång och  eftersom även 2021 blir ett väldigt speciellt år så är  flera helger 2022 redan helt fullbokade… så vänta inte, har ni bestämt ert bröllopsdatum är det hög tid att boka en kostnadsfri konsultation -efter konsultationen får ni en offert och en moodboard som specialdesignats just för ert bröllop, för att reservera ert datum betalas sedan en deposition och sen kan nedräkningen börja!

Se gärna inläggen här till höger (nedan för dig som kollar med mobilen) för exempel på olika bröllop jag fått äran att smycka med blommor.

Saker att fundera över inför er konsultation (inget behöver vara beslutat)

  • Har ni ett färgtema/favoritfärger till bröllopet?
  • Har ni några favorit blommor?
  • Har ni en speciell stil/ vision tex. sommaräng, romantiskt, klassiskt, elegant, vilt?
  • Vilka i bröllopsföljet ska ha blommor, Brud, Brudgum, Tärnor, Marskalkar, Näbb, Brudparets föräldrar, Toastmaster/madame, kastbukett, hårblommor?
  • Ska vigselplatsen smyckas med blomsterportal, bänkblommor, blommor vid altaret, rosenblad etc?
  • Ska transporten till festen smyckas?
  • Hur ska festplatsen smyckas, blommor på borden, hängande blommor från taket, blomstervägg? Möjligheterna är oändliga.
  • Hur många gäster har ni?
  • Vilket hållschema för dagen har ni? (tider för fotografering, vigsel, middag mm.)
  • Har ni satt en ungefärlig blomsterbudget? Allas visioner och prioriteringar ser olika ut, för att kunna föreslå de mest optimala arrangemangen för just er så är det bra om jag vet ungefärlig budget.

Bröllopsportal

Fotograf Anna Lauridsen