Sök
Stäng denna sökruta.

Denise & Fredrik

Norrvikens Trädgårdar
Honnörsbord Norrviken Kullafloristen

Denise & Fredrik, Norrvikens Trädgårdar

Frodigt vitt och grönt, tidlöst men ändå modernt med en cool touch av tistlar, ammi majus och annat vackert- ja ni hör- kan inte bli annat än magiskt! Denise och Fredrik är så underbara- ett av årets mest chill brudpar tror jag och det var en fröjd att få spåna idéer och planera bröllopsblommorna med dem. I Denise brudbukett arrangerade jag stora maffiga pioner, underbara trädgårdsrosor, doftande luktärter, vild morot, vaxblommor och tistlar. Jag plockade även vackra kaprifolkvistar från min trädgård och härliga scabiosaknoppar.

Brudparet tillverkade själva det stora korkhjärtat som placerades bakom honnörsbordet och jag fäste grönt som slingrade sig upp för gardinerna- så himla vackert. Hoppas det blir fler gardindekorationer i framtiden för det ramade verkligen in honnörsbordet jättefint. De frodiga bordsdekorationerna matchade sommarens grönska och det var så vackert tillsammans med mina mässingsljusstakar och de handstöpta ljusen i olika nyanser av djupgrönt.

Tack Denise och Fredrik för ert förtroende och ett stort tack till Mikael Roos för de underbara bilderna från bröllopet på Norrvikens trädgårdar.

Sökord: Brudbukett, bröllop, Norrvikens trädgårdar, bröllopsblommor, Bröllopsflorist

Jag vill veta allt om era blomsterdrömmar!

Fler bröllop som kan inspirera!