Skräddarsydda kurser

 Blomsterbindning för exempelvis möhippan, kompisgänget eller teambuilding för kollegorna, samla ihop ett gäng med minst 6 pysselsugna personer så möter jag gärna upp med allt material på en plats som passar er bäst.

Blomsterkursen inleds med att Kullafloristen presenterar sig själv och dagens aktivitet samt demonstrerar och ger tips och trix, därefter är det dags för kursdeltagarna att sätta igång att vara kreativa. Alla får med sig sina kreationer hem och Kullafloristen står för städning osv så kursdeltagarna lätt kan fortsätta på eventuellt fler aktiviteter. Kursen tar vanligtvis ca 60min-90min men kan anpassas vid behov. Vill ni njuta av att vara omgivna av blommor en lite längre stund så demonstrerar jag gärna fler tekniker.

Kom gärna 10min innan utsatt tid för att kunna samla ihop er och verkligen kunna utnyttja hela timmen med Kullafloristen. 

(Är du själv eller är ni en grupp med färre än 6 personer, titta då på mina aktuella kurser där ni kan anmäla er för att pyssla med andra likasinnade.)

Möhippa

 

”Min drömbrudbukett” 450kr per person

Här får deltagarna välja på ett stort urval av vackra bröllopsinspirerande blommor för att skapa sin egna drömbrudbukett under vägledning av Kullafloristen. Är någon deltagare inte sugen på att arrangera en brudbukett går det också bra att arrangera en exklusiv bukett att sätta på bordet hemma, kursen tar ca 90min men kan varieras efter behov.

 

”Hårkrans” 300kr per person

Kursdeltagarna binder tillsammans vackra hårkransar som kan bäras resten av dagen. Antingen traditionella rundbundna (typ midsommarkrans) eller moderna asymmetriska hårsmycken som fästs med sidenband. 

 

”Bukett/ dekoration i skål” 250kr per person 

Deltagarna lär sig grunderna i bukett- alternativt dekorationskapande där säsongens vackraste blommor används. Alla deltagare får samma material och tar med sig sina kreationer hem. 

 

”Dörrkrans” 250kr per person 

Här skapar vi en vacker säsongsinspirerad krans att hänga på den egna dörren hemma. Kransstommen skapas först av naturmaterial och sedan smyckas den med passande dekorationer för säsongen. 

 

Välkomstbubbel och tilltugg kan beställas till för en kostnad av 75kr per person. Vill ni istället ta med egen dryck och tilltugg är det givetvis inga problem.

Minimum 6 personer

Kullafloristen håller kurser i Jonstorp men kan även möta upp er på valfri plats inom Kullabygden/Helsingborg/Bjäre för en kostnad av 200kr. 

Vid flera tillfällen under året anordnas kurser i samarbete med Larsviken i Viken med ett helhetskoncept av blomsterkreationer och lokalproducerad mat, välkommen med förfrågningar och bokningar. Se aktuella kurser här.

Har ni egna förslag på floristaktiviteter så kontakta Kullafloristen så tillmötesgås dem om möjligt.

En deposition på 20% av kursavgiften betalas vid bokning, resterande betalas 10 dagar innan kurstillfällen (fram till detta datumet har ni möjlighet att justera antalet deltagare).