Skräddarsydda kurser

 Blomsterbindning för exempelvis möhippan, kompisgänget eller teambuilding med kollegorna, samla ihop ett gäng med minst 8 pysselsugna personer så anordnar jag en kurs speciellt för er, antingen på plats i min ateljé i Jonstorp eller så möter jag upp på en plats som passar er bäst (milersättning och timarvode tillkommer vid kurs på annan plats) .

Blomsterkursen inleds med att Kullafloristen presenterar sig själv och dagens aktivitet samt demonstrerar och ger tips och trix, därefter är det dags för kursdeltagarna att sätta igång att vara kreativa. Alla får med sig sina kreationer hem. Kursen tar ca 60min-90min per design, väljer man att tex göra en bukett och en krans tar således kursen ca 2-2.5h.  

(Är du själv eller är ni en grupp med färre än 8 personer, titta då på mina aktuella kurser  för att pyssla med andra likasinnade.)

Möhippa

”Säsongskurs” från 600kr per person

Specialanpassad kurs med säsongen som tema, vi gör två arbeten och det kan tex vara ”En höstkrans och hortensiabukett”, ”En ljusdekoration och adventskrans”, ”En vårplantering och vårbukett”… Jag inspireras av säsongens blommor och era önskningar. Normal 600kr, Stor 795kr, Lyx 995kr (jag kan såklart anpassa efter just er budget).

”Min drömbrudbukett” 550kr per person

Här får deltagarna välja på ett stort urval av vackra bröllopsinspirerande blommor för att skapa sin egna drömbrudbukett under vägledning av Kullafloristen. Det går också bra att arrangera blommorna till en exklusiv bukett att sätta på bordet hemma.

 

”Hårkrans” 350kr per person

Kursdeltagarna binder tillsammans vackra hårkransar som kan bäras resten av dagen. Antingen traditionella rundbundna (typ midsommarkrans) eller moderna asymmetriska hårsmycken som fästs med sidenband. 

”Bukett/dekoration i skål” 350kr per person 

Deltagarna lär sig grunderna i bukett- alternativt dekorationskapande där säsongens vackraste blommor används. Alla deltagare får samma material och tar med sig sina kreationer hem. 

”Dörrkrans” 350kr per person 

Här skapar vi en vacker säsongsinspirerad krans att hänga på den egna dörren/på väggen/i fönstret. Kransstommen skapas först av naturmaterial och sedan smyckas den med passande dekorationer för säsongen. 

Välkomstbubbel och tilltugg eller kaffe och kaka kan beställas till för en kostnad av 75kr per person. Vill ni istället ta med egen dryck och tilltugg är det givetvis inga problem. 

En deposition på 20% av kursavgiften betalas vid bokning, resterande betalas 10 dagar innan kurstillfällen (fram till detta datumet har ni möjlighet att justera antalet deltagare).

Vid flera tillfällen under året anordnas öppna kurser med ett helhetskoncept av blomsterkreationer och lokalproducerad mat, välkommen med förfrågningar och bokningar. Se aktuella kurser här.