Skräddarsydda kurser

 Blomsterbindning för exempelvis möhippan, kompisgänget eller teambuilding med kollegorna, samla ihop ett gäng med minst 8 pysselsugna personer så anordnar jag en kurs speciellt för er, antingen på plats i min ateljé i Jonstorp eller så möter jag upp på en plats som passar er bäst (milersättning och timarvode tillkommer vid kurs på annan plats) .

Blomsterkursen inleds med att Kullafloristen presenterar sig själv och dagens aktivitet samt demonstrerar och ger tips och trix, därefter är det dags för kursdeltagarna att sätta igång att vara kreativa. Alla får med sig sina kreationer hem. Kursen tar ca 60min-90min per design, väljer man att tex göra en bukett och en krans tar således kursen ca 2-2.5h.  

(Är du själv eller är ni en grupp med färre än 8 personer, titta då på mina aktuella kurser  för att pyssla med andra likasinnade alternativt boka in en privatkurs -se info längre ner på sidan .)

Möhippa

”Säsongskurs” från 750kr per person

Specialanpassad kurs med säsongen som tema, vi gör två arbeten,  tex  ”Höstkrans och hortensiabukett”, ”Ljusdekoration och adventskrans”, ”Vårplantering och vårbukett”… Jag inspireras av säsongens blommor och era önskningar. Normal 750kr, Stor 950kr, Lyx 1250kr (jag kan såklart anpassa efter just er budget också).

 

”Min drömbrudbukett” 650kr per person

Här får deltagarna välja på ett stort urval av vackra bröllopsinspirerande blommor för att skapa sin egna drömbrudbukett under vägledning av Kullafloristen. Det går också bra att arrangera blommorna till en exklusiv bukett att sätta på bordet hemma.

 

”Hårkrans” 450kr per person

Kursdeltagarna binder tillsammans vackra hårkransar som kan bäras resten av dagen. Antingen traditionella rundbundna (typ midsommarkrans) eller moderna asymmetriska hårsmycken som fästs med sidenband. 

”Bukett/dekoration i skål” 450kr per person 

Deltagarna lär sig grunderna i bukett- alternativt dekorationskapande där säsongens vackraste blommor används. Alla deltagare får samma material och tar med sig sina kreationer hem. 

 

”Dörrkrans” 450kr per person 

Här skapar vi en vacker säsongsinspirerad krans att hänga på den egna dörren/på väggen/i fönstret. Kransstommen skapas först av naturmaterial och sedan smyckas den med passande dekorationer för säsongen. 

 

Välkomstbubbel och tilltugg eller kaffe och kaka kan beställas till för en kostnad av 75kr per person. Vill ni istället ta med egen dryck och tilltugg är det givetvis inga problem. 

En deposition på 20% av kursavgiften betalas vid bokning, resterande betalas 2 veckor innan kurstillfällen (fram till detta datumet har ni möjlighet att justera antalet deltagare).

Vid flera tillfällen under året anordnas öppna kurser för deltagare som är färre än 8personer se  aktuella kurser här.

 

Under pandemin har jag fått många förfrågningar på privata kurser för deltagare i riskgrupp,  för er som vill vara extra försiktiga, eller bara vill boka en extra lyxig stund, exklusivt för er.  Kurserna specialdesignas just med tanke på era omständigheter, antal deltagare,  plats, dag och hur många arbeten ni önskar,  välkommen med din offertförfrågan.