Begravningsblommor

Ett sista farväl till en närstående är en så viktig stund, att få hjälpa till att smycka på ett personligt sätt är så ärofyllt och vackert. Jag vill gärna hjälpa till att göra dekorationerna så personliga som möjligt, visste du att det inte är bara blommor som kan ingå i arrangemanget, varför inte tex ett blomsterhjärta med en kavel för vännen som alltid bakade de bästa kakorna, en dekoration i favoritfotbollslagets färger med favorit halsduken, en golfklubba inbunden i buketten… Välkommen att höra av dig till Kullafloristen när du är i behov av blommor, både i glädje och sorg.
.
.
Kullafloristen levererar kostnadsfritt till alla kyrkor inom Kullabygden och kan i vissa fall även leverera till kyrkor och kapell i Ängelholm och Helsingborg med omnejd, kontakta mig så hjälper jag dig gärna, är du i behov av begravningsblommor lite längre bort så kan jag förmedla till duktiga kollegor på samma ort alternativ så arrangerar jag blommor som passar att transportera så har du möjlighet att själv ta dem med till begravningen.
.
.
Jag arrangerar alla sorters blommor från mindre buketter, till hjärtan, kransar, arrangemang och kistdekorationer, här följer ett urval av mina begravningsarrangemang.