Aktuella kurser

Blomsterkurser

Tycker du om blommor och vill lära dig mer om hur du arrangerar dem på bästa sätt, samtidigt som du har en trevlig stund med andra likasinnade? Anmäl dig då till en av Kullafloristens kurser. Allt material ingår och ni kan förvänta er rolig stund där alla får med sig underbara blommor hem (oavsett förkunskaper). På varje kurs kommer det sällskap med två eller fler personer men även flera som anmäler sig ensamma, det är alltså en trevlig aktivitet och göra även om du inte har något sällskap med dig, alla är välkomna och vi har alla alltid väldigt trevligt tillsammans.

Blomsterkurs

Välkommen på en helkväll (lunchaktivitet på lördagar) där du för endast 550kr får pyssla ihop 2 olika blomsterarrangemang med hjälp av goda råd från Kullafloristen samtidigt som du kan njuta av mat, kaffe och kaka från Larsviken, utöver detta bjuder Kullafloristen på tips och trix för att du ska kunna fortsätta arrangera blommor hemma. Vid varje tillfälle dukas en buffé upp av material som ingår så du själv kan använda din kreativitet och sätta din personliga prägel på dekorationerna. Aktiviteten tar ca 2,5h och vid varje tillfälle får deltagarna dessutom handla på Larsviken till extra förmånliga priser. Kursavgiften betalas vid anmälan för att säkra din plats (anmälan är bindande).

Onsdag 7/11 18.00

Vi arrangerar ett ljusarrangemang på ett betongfat med bollar av olika material och dekorerar ett hjärta att hänga på dörren eller i fönstret.

Torsdag 15/11 18.00 – Slutsåld

Vi skapar en mosskrans med ljus till bordet som en adventsljusstake eller bara ett stämningsfullt bordsarrangemang samt en tunn modern krans till dörren.

Fredag 16/11 18.00

Vi skapar en mosskrans med ljus till bordet som en adventsljusstake eller bara ett stämningsfullt bordsarrangemang samt en tunn modern krans till dörren.

Lördag 17/11 12.00 -fåtal platser kvar 

OBS Kursen 17/11 hålls i samarbete med julmarknaden på Arilds Vingård, samma upplägg som övriga kurser, där kurs, material, mat, kaffe och kaka ingår för 550kr men kursen kommer att äga rum på Arilds Vingård i samband med deras årliga julmarknad. Idag skapar vi en dörrkrans och pyntar den efter eget tycke och smak, det finns både traditionella dekorationer och stilrena utsmyckningar att välja på, vi binder även en amaryllisbukett.

Onsdag 28/11 18.00 – slutsåld

Advent står vi dörren och vi skapar en dörrkrans och pyntar efter egen smak, vi dekorerar även din egna adventsljusstake- ta med din favorit hemifrån och välj från ett sort buffébord av dekorationsmaterial (har du ingen adventsljusstake finns vackra fat att köpa)

Torsdag 29/11 18.00 – Slutsåld

Vi skapar en mosskrans med ljus till bordet som en adventsljusstake eller bara ett stämningsfullt bordsarrangemang samt en tunn modern krans till dörren.

Torsdag 6/12 18.00

Ikväll gör vi en riktigt härlig maffig vinterbukett i en naturstomme och sedan skapar vi en stjärna som vi dekorerar för att sedan hänga i fönstret eller på väggen.

Lördag 15/12 12.00

Nu stundar julen och idag lär vi oss att arrangera blommor i oasis och vi skapar ett vackert julinspirerat arrangemang av snittblommor och därefter dekorerar vi hyacinter.

 

Först till kvarn – för att säkra din plats boka genom att kontakta Kullafloristen och betala din kursavgift. För att kursen ska genomföras behövs minst 6 deltagare (max antal; 16 pers). Kursen hålls på Larsviken i Viken och under kurstillfället erbjuder gårdsbutiken extra förmånliga priser för kursdeltagarna.

Passar inte dagarna dig? Inga problem, samla ihop ett gäng på minst 6 personer så gör Kullafloristen en kurs speciellt för er. Se http://kullafloristen.se/kurser/