Aktuella kurser

 

Blomsterkurser

Tycker du om blommor och vill lära dig mer om hur du arrangerar dem på bästa sätt, samtidigt som du har en trevlig stund med andra likasinnade? Anmäl dig då till en av Kullafloristens kurser. Material samt förtäring ingår och du kan förvänta dig en rolig stund där alla får med sig underbara blommor hem (oavsett förkunskaper). På varje kurs kommer det sällskap med två eller fler personer men även flera som anmäler sig ensamma, det är alltså en trevlig aktivitet och göra även om du inte har något sällskap med dig, alla är välkomna och vi har alla alltid väldigt trevligt tillsammans.

 

Torsdag 10 september 18.00 Blomsterkurs hos Kullafloristen i Jonstorp (Görslövsvägen 19)  – Hortensia tema.

Underbara hortensia, jag älskar denna blomma och nu är den i sitt esse! Tycker du också om hortensior och skulle vilja lära dig att binda en vacker höstkrans att ha på dörren eller hänga inne samt arrangera en härlig maffig bukett med hortensia och annat höstigt, ja då tycker jag att du ska anmäla dig till denna kursen. Kostnad 695kr, allt material och en mumsig fika ingår.Begränsat antal platser- först till kvarn! 

 

blomsterkursCorona uppdatering

Jag planerar att fullfölja mina kurser som bestämt, jag förutsätter att alla härliga kursdeltagare följer alla råd och stannar hemma vid förkylnings symptom. I vanliga fall så står vi ganska så nära varandra men  jag kommer även att sätta upp bord ute på min innergård för de som vill utöva social distansering under kursen, då rekommenderar jag att du klär dig extra varmt. Nu mer än någonsin känner jag att vi behöver omge oss med blommor och njuta av en rolig stund och glömma alla tråkigheter. Välkomna!

 

*Jag jobbar alltid miljömedvetet och i år satsar jag på att återanvända material som jag hoppas ni redan har hemma, en vacker bricka du inte vet hur du ska använda, ett favoritfat du fått i present? Ta med det till kursen så skapar vi något vackert, det blir en win-win-win. Du får använda något du har hemma istället för fler pryttlar att stoppa i skåpen, jag kan lägga kurspengarna på ännu fler blommor till dig och vi återanvänder vilket såklart är miljösmart! Känner du dock att du inte har en skål eller fat så är det ingen fara, bara säg till när du anmäler dig så ser jag till att det finns att köpa på plats.

Först till kvarn – för att säkra din plats boka genom att kontakta Kullafloristen och betala din kursavgift. För att kursen ska genomföras behövs minst 8 deltagare (max antal; 16 personer). OBS tänk på att anmäla ev. allergi.

Passar inte dagarna dig? Inga problem, samla ihop ett gäng på minst 8 personer så gör Kullafloristen en kurs speciellt för er. Se http://kullafloristen.se/kurser