Aktuella kurser

Blomsterkurser

Tycker du om blommor och vill lära dig mer om hur du arrangerar dem på bästa sätt, samtidigt som du har en trevlig stund med andra likasinnade? Anmäl dig då till en av Kullafloristens kurser. Allt material ingår och ni kan förvänta er rolig stund där alla får med sig underbara blommor hem (oavsett förkunskaper). På varje kurs kommer det sällskap med två eller fler personer men även flera som anmäler sig ensamma, det är alltså en trevlig aktivitet och göra även om du inte har något sällskap med dig, alla är välkomna och vi har alla alltid väldigt trevligt tillsammans.

Blomsterkurs

Välkommen på en helkväll (lunchaktivitet på lördagar) där du för endast 550kr får pyssla ihop 2 olika blomsterarrangemang med hjälp av goda råd från Kullafloristen samtidigt som du kan njuta av mat, kaffe och kaka från Larsviken, utöver detta bjuder Kullafloristen på tips och trix för att du ska kunna fortsätta arrangera blommor hemma. Vid varje tillfälle dukas en buffé upp av material som ingår så du själv kan använda din kreativitet och sätta din personliga prägel på dekorationerna. Aktiviteten tar ca 2,5h och vid varje tillfälle får deltagarna dessutom handla på Larsviken till extra förmånliga priser. Kursavgiften betalas vid anmälan för att säkra din plats (anmälan är bindande).

Onsdag 5/12 NY KURS på Flickorna Lundgren!

Jag gästar Flickorna Lundgren och vi pysslar vackra dörrkransar, både traditionella och trendiga smala, välj på ett stort buffébord av vackra dekorationer. Efter pysslet bjuds det på lyxiga smörgåsar. OSA senast 3/12- begränsat antal platser så först till kvarn. 495kr per person

Torsdag 6/12 18.00 – platser kvar

Ikväll gör vi en riktigt härlig maffig vinterbukett i en naturstomme och sedan skapar vi en stjärna som vi dekorerar för att sedan hänga i fönstret eller på väggen.

Lördag 15/12 12.00 – platser kvar

Nu stundar julen och idag lär vi oss att arrangera blommor i oasis och vi skapar ett vackert julinspirerat arrangemang av snittblommor och därefter dekorerar vi hyacinter.

 

Först till kvarn – för att säkra din plats boka genom att kontakta Kullafloristen och betala din kursavgift. För att kursen ska genomföras behövs minst 6 deltagare (max antal; 16 pers). Kursen hålls på Larsviken i Viken och under kurstillfället erbjuder gårdsbutiken extra förmånliga priser för kursdeltagarna.

Passar inte dagarna dig? Inga problem, samla ihop ett gäng på minst 6 personer så gör Kullafloristen en kurs speciellt för er. Se http://kullafloristen.se/kurser/