Aktuella kurser

 

Blomsterkurser

Tycker du om blommor och vill lära dig mer om hur du arrangerar dem på bästa sätt, samtidigt som du har en trevlig stund med andra likasinnade? Anmäl dig då till en av Kullafloristens kurser. Material samt förtäring ingår och du kan förvänta dig en rolig stund där alla får med sig underbara blommor hem (oavsett förkunskaper). På varje kurs kommer det sällskap med två eller fler personer men även flera som anmäler sig ensamma, det är alltså en trevlig aktivitet att göra även om du inte har något sällskap med dig, alla är välkomna och vi har alla alltid väldigt trevligt tillsammans.

 

 

Pga. rådande omständigheter finns inga kurser inplanerade, så fort samhället är redo så kommer jag erbjuda härliga blomsterkurser, förhoppningsvis redan till påsk. 

 

blomsterkurs

Först till kvarn –  för att säkra din plats boka genom att kontakta Kullafloristen och betala din kursavgift. Din anmälan är bindande. För att kursen ska genomföras behövs minst 8 deltagare (max antal; 16 personer). OBS tänk på att anmäla ev. allergi.

Passar inte dagarna dig? Inga problem, samla ihop ett gäng på minst 8 personer så gör Kullafloristen en kurs speciellt för er. Alternativt boka en privatkurs för dig eller ett fåtal vänner. Se http://kullafloristen.se/kurser